Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +24 Jiggies

Walibi.com

Walibi België is het meest sensationele recreatiepark van België.

Walibi België is het meest sensationele recreatiepark van België.Walibi biedt muzikale shows, attracties voor het hele gezin (16 attracties voor kinderen) en een heleboel geweldige ritten aan.Het park is ideaal gelegen in de buurt van Brussel, bereikbaar met de trein.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Walibi.com. Als je vervolgens bij Walibi.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +24 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Walibi.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Walibi.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Walibi.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Walibi.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook