Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Living.nl

Sanoma/SB Commerce lanceren een nieuwe cadeaushop! Met de cadeauwebsite LIVING richt Sanoma/SB Commerce zich op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar.

Sanoma/SB Commerce lanceren een nieuwe cadeaushop! Met de cadeauwebsite LIVING richt Sanoma/SB Commerce zich op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar. De producten op LIVING worden door vrouwen geselecteerd, dus in het hart van de doelgroep. En het cadeaumoment beperkt zich bij LIVING niet alleen tot het geven van cadeau’s aan anderen, maar juist ook aan uzelf.GiftfinderIn de webwinkel introduceert LIVING de giftfinder. Met deze tool wordt het brede en gevarieerde assortiment eenvoudig en overzichtelijk gepresenteerd aan de consument. Door een selectie aan te brengen op voorkeuren als budget, stijl en doelgroep, wordt een lijst met originele cadeaus gegenereerd. Hiermee wordt het keuzeproces van de consument bij het kiezen van een cadeau vereenvoudigd. ProductassortimentLIVING biedt een breed en gevarieerd assortiment binnen de vier productcategorieën Home Deco, Fashion, Health & Beauty en Lifestyle. Het biedt merken als Bloomingville, pt, en DesignLetters, maar ook opkomende lifestylemerken als Crosley en Lomography.LIVING is vanaf vandaag te bezoeken via www.living.nl.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Living.nl. Als je vervolgens bij Living.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Living.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Living.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Living.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Living.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook