Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +56 Jiggies

Skiwear4u.com

Bij Skiwear4u.com bent u aan het juiste adres voor alle ski benodigdheden van hoge kwaliteit.

Bij Skiwear4u.com bent u aan het juiste adres voor alle ski benodigdheden van hoge kwaliteit. Van skibroeken en sweaters tot aan skibrillen en sokken en nog veel meer. Bij Skiwear4u.com betaald u veilig en vertrouwd met Visa, MasterCard en PayPal. Bestellingen bij Skiwear4u.com worden binnen twee werkdagen thuis bezorgd. Bovendien geldt: niet goed, geld terug. USP's• Ruim assortiment skikleding voor mannen, vrouwen en kinderen;• Verzending binnen twee werkdagen;• Veilig en vertrouwd betalen met Visa, MasterCard en PayPal;• Slechts € 5,- bezorgkosten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Skiwear4u.com. Als je vervolgens bij Skiwear4u.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +56 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Skiwear4u.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Skiwear4u.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Skiwear4u.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Skiwear4u.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook