Cashback bij meer dan 2100 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

Wonenlandelijkestijlshop.nl

Op Wonenlandeijkestijlshop.nl staan producten van bekende merken en designers voor zoals Riverdale en Riviera Maison voor binnen- of buitenshuis.

Op Wonenlandeijkestijlshop.nl staan producten van bekende merken en designers voor zoals Riverdale en Rivièra Maison voor binnen- of buitenshuis.Zoekt u iets leuks voor in de woonkamer, voor in de keuken of iets leuks voor uw tuin, bij wonenlandelijkestijlshop.nl kunt u terecht voor elke kamer van uw huis en zult u voor elke type interieur het juiste product vinden!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Wonenlandelijkestijlshop.nl. Als je vervolgens bij Wonenlandelijkestijlshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Wonenlandelijkestijlshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Wonenlandelijkestijlshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Wonenlandelijkestijlshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Wonenlandelijkestijlshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook