Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

A2deals.nl

Elke week nieuwe deals die gratis worden verzonden voor een scherpe prijs.

Hier vinden consumenten de producten die inspelen op trends en hypes en welke ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Een team van inkopers zoekt wereldwijd constant naar een interessant aanbod voor de consumenten en plukt er de mooiste deals uit. Door grootschalige inkoop blijven de prijzen laag en kan iedereen hier zijn voordeel ermee doen. Het assortiment wisselt snel, maar wordt steeds groter, waardoor de consumenten steeds meer producten per bezoek bestellen.

Daarnaast heeft A2Deals.nl een spaarsysteem om klanten te binden. Klanten krijgen bij elke euro die ze besteden een A2Coin, Voor elke 20 A2Coins die ze inleveren krijgen ze 1 euro korting op een bestelling.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van A2deals.nl. Als je vervolgens bij A2deals.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij A2deals.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar A2deals.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van A2deals.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij A2deals.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook