Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Aanbieders.be

Op aanbieders.nl kun je gemakkelijk en gratis alle Belgische energieleveranciers, telecom-, internet-, en spaarproducten vergelijken.

Aanbieders.be is dé toonaangevende, objectieve, onafhankelijke en betrouwbare partner op het gebied van besparingen en vergelijkingen voor consumenten.
Het actuele product- en prijsaanbod van alle leveranciers wordt iedere maand op een overzichtelijke manier in kaart gebracht. Dit maakt de onderliggende verschillen tussen de verschillende aanbieders overzichtelijk voor je, waardoor je optimaal kan profiteren van de onderlinge concurrentie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Aanbieders.be. Als je vervolgens bij Aanbieders.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Aanbieders.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Aanbieders.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Aanbieders.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Aanbieders.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook