Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

About You

Online fashion shop met meer dan 600 merken en duizenden producten.

Ontdek heel veel fashion intems voor zowel hem en haar van talloze merken in de online shop van About You.
Naast het eigen merk About You zijn er in de webshop artikelen van onder andere de bekende merken als: Adidas en Nike te koop.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van About You. Als je vervolgens bij About You een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

Nieuwe klanten ontvangen tot 68 Jiggies per euro en klanten die al vaker besteld hebben ontvangen tot 34 Jiggies per euro.

1. Je ontvangt Jiggies bij About You voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar About You hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van About You en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij About You hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook