Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Accorhotels

Accorhotels.com is Europees marktleider in de hotellerie, met meer dan 4000 hotels in 90 landen.

Accorhotels.com is Europees marktleider in de hotellerie, met meer dan 4000 hotels in 90 landen. Onder de merknaam Accorhotels vallen hotels van 1 tot 5 sterren. Hierdoor is er voor iedere consument een passend hotel te vinden. De volgende merken zijn actief: Sofitel, MGallary, Novotel, Mercure, Pullman, Ibis, Formule 1, Orbis, Thalassa Sea & Spa

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Accorhotels. Als je vervolgens bij Accorhotels een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Accorhotels voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Accorhotels hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Accorhotels en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Accorhotels hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook