Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

ACSIfreelife.nl

ACSI FreeLife: het magazine voor de kampeerder! ACSI FreeLife magazine is het dikste en meest uitgebreide kampeerblad van Nederland.

ACSI FreeLife: hét magazine voor de kampeerder!ACSI FreeLife magazine is het dikste en meest uitgebreide kampeerblad van Nederland. Het tijdschrift bevat objectieve tests van caravans, campers, trekauto’s en accessoires. Daarnaast staan er inspirerende reportages in over de mooiste vakantieplekjes in Europa en leest u over alle noviteiten op kampeergebied. ACSI FreeLife magazine verschijnt 7 keer per jaar.ACSI FreeLife magazine:• Urenlang leesplezier• Diepgaande tests van caravans, campers en trekauto’s• Tips en noviteiten• Toeristische informatie• Campings en camperplaatsenWaar is ACSI FreeLife magazine te verkrijgen? ACSI FreeLife magazine is te verkrijgen in abonnementsvorm maar ook in de losse verkoop. In ruim 700 winkels ligt het magazine in de schappen. Een abonnement op ACSI FreeLife magazine kunt u afsluiten via ACSIfreelife.nlACSI FreeLife magazine is een product van ACSI FreeLife BV, waarvan campingspecialist ACSI één van de oprichters is. Het Nederlandse bedrijf is al 50 jaar actief in de kampeerwereld en een begrip onder kampeerders en campings.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ACSIfreelife.nl. Als je vervolgens bij ACSIfreelife.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ACSIfreelife.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ACSIfreelife.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van ACSIfreelife.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ACSIfreelife.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook