Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Adam Brandstore

Er zijn 19 Adam Brandstores, met in alle winkels en e-stores een ruime collectie. Deze collectie bestaat uit Nederlandse en Internationale topmerken.

Elke Brandstore heeft zijn eigen mix van merken in huis zoals; State of Art, Gardeur, NZA, Profuomo, Vanguard, Napapijri, Superdry en Tenson. En natuurlijk hebben wij ook nog ons eigen exclusieve label Adam est 1916. Op de Adam e-store kunt u terecht voor alle merken die verkocht worden binnen de multibrandketen Adam. Dit zorgt ervoor dat alle producten die in onze Brandstores liggen ook online verkocht worden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Adam Brandstore. Als je vervolgens bij Adam Brandstore een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

Shop bij Adam Brandstore en ontvang +41 Jiggies per euro

1. Je ontvangt Jiggies bij Adam Brandstore voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Adam Brandstore hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Adam Brandstore en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Adam Brandstore hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook