Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +126 Jiggies

AfvallenMetNederland.nl

AfvallenMetNederland.nl is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord online kunnen afvallen onder begeleiding van een diëtiste.

Het programma van AfvallenMetNederland.nl bevat ook honderden gezonde, eiwitrijke recepten die ook vegetarisch zijn, beweegprogramma met tientallen duidelijke video's en een motivatieprogramma van een gedragscoach.

Ontvang +27 Jiggies per euro voor de aankoop van producten.
Ontvang +126 Jiggies per euro voor aankoop van een abonnement.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van AfvallenMetNederland.nl. Als je vervolgens bij AfvallenMetNederland.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +126 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij AfvallenMetNederland.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar AfvallenMetNederland.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van AfvallenMetNederland.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij AfvallenMetNederland.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook