Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Alamo

E-mailpartijen uitgesloten van deelname Alamo.nl heeft besloten om email marketing partijen uit te sluiten van deelname aan het affiliate netwerk van

E-mailpartijen uitgesloten van deelname

Alamo.nl heeft besloten om email marketing partijen uit te sluiten van deelname aan het affiliate netwerk van Daisycon. De reden hiervan is dat email marketing partijen een te hoog bounce percentage hebben en een te laag conversie percentage. Vanaf 12 maart 2012 is het niet meer toegestaan om e-mailmarketing in te zetten bij de promotie van het programma van Alamo.


Met bijna 2100 locaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van lokaties voor autohuur op populaire reisbestemmingen.

Gaat u in 2012 met het gezin genieten van een heerlijk zonvakantie in het avontuurlijke Florida of bent u van plan om een autorondreis te maken door het Westen van Amerika? Boek dan uw voordelige huurauto vooraf via Alamo.nl! Reserveer uw huurauto voor de USA voor 31 december 2011 op Alamo.nl en ontvang een vroegboekkorting van 5%! Deze aanbieding is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en kortingen van Alamo.nl!

Caskbacksites zijn niet toegestaan voor deze campagne

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Alamo. Als je vervolgens bij Alamo een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Alamo voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Alamo hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Alamo en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Alamo hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook