Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Alicejo.com

Alice & Jo is een webwinkel waar met een ruim assortiment aan cosmetica, geurkaarsen en make-up accessoires kan vinden.

USP's
• G

Alice & Jo is een webwinkel waar met een ruim assortiment aan cosmetica, geurkaarsen en make-up accessoires kan vinden. USP's• Gratis verzending vanaf € 50,-;• Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd;• Klantwaardering van 9,3.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Alicejo.com. Als je vervolgens bij Alicejo.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

Standaard valt u in het Algemeen segment; Indien het aantal sales over 30 dagen hoger of gelijk is aan 10, dan valt u in het Zilver segment; Indien het aantal sales over 30 dagen hoger of gelijk is aan 15, dan valt u in het Goud segment.

1. Je ontvangt Jiggies bij Alicejo.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Alicejo.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Alicejo.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Alicejo.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook