Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Ali Express

AliExpress verkoopt meer dan 100 miljoen producten in meer dan 6.000 verschillende categorieën.

AliExpress, onderdeel van de Alibaba groep uit China is de laatste jaren enorm gegroeid. Het aanbod varieert van: Elektronica, Fashion, Speelgoed, Sieraden en veel meer. AliExpress verkoopt zelf niet de producten. Zij bieden, net als Ebay, de mogelijkheid aan verkopers dit zelf te doen. Vanwege deze opzet is het aanbod zeer groot en razendsnel groeiende.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ali Express. Als je vervolgens bij Ali Express een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

Het kan tot 6 maanden duren voordat je Jiggies ontvangt, dit i.v.m. langere bezorgtijd en retourrecht.


1. Je ontvangt Jiggies bij Ali Express voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ali Express hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Ali Express en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ali Express hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Ali Express Tips van de redactie
Andere bekeken ook