Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

Allcamps.be

Allcamps is de specialist in kampeervakanties en heeft als streven een zo compleet mogelijk aanbod te geven van kampeervakanties in Europa.

Allcamps is dé specialist in kampeervakanties en heeft als streven een zo compleet mogelijk aanbod te geven van kampeervakanties in Europa. Bij Allcamps kunnen gasten kiezen tussen luxe stacaravansAllcamps biedt accommodaties aan van verschillende gerenommeerde kampeerorganisaties zoals: Roan Camping Holidays, Go4Camp, Rent a Tent, Albatross Reizen, Venue Holidays, KelAir Campotel en Dansk Fri Ferie. Daarnaast heeft Allcamps ook nog een aantal contracten direct met een aantal campings.Inmiddels heeft Allcamps een aanbod van meer dan 200 campings met 900 verschillende types accommodaties verdeeld over 12 landen.Ook is Allcamps onderdeel van de European Camping Group.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Allcamps.be. Als je vervolgens bij Allcamps.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Allcamps.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Allcamps.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Allcamps.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Allcamps.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook