Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Alleenstaande-mamas.be

Alleenstaande-mamas.be: de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's en papa's.

Alleenstaande-mamas.be: dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's en papa'sAlleenstaande-Mamas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.be uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.Op AlleenStaande-Mamas.be kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.be te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in "het echte leven".Voordelen van Alleenstaande-Mamas.be:?• Speciaal voor alleenstaande ouders!?• Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen;?• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers;?• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's;?• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Alleenstaande-mamas.be. Als je vervolgens bij Alleenstaande-mamas.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Alleenstaande-mamas.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Alleenstaande-mamas.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Alleenstaande-mamas.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Alleenstaande-mamas.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook