Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

AllesvoorBBQ.nl

AllesvoorBBQ.nl is een webshop met een groot assortiment aan BBQ's. Van gas, elektrische en houtskool barbecues tot complete buitenkeukens.

AllesvoorBBQ.nl is een webshop met een groot assortiment aan BBQ’s. Van gas, elektrische en houtskool barbecues tot complete buitenkeukens. Ook biedt AllesvoorBBQ.nl voor elke BBQ allerlei accessoires aan, zodat het maximale uit een gezellige BBQ gehaald kan worden.AllesvoorBBQ.nl biedt de mogelijkheid om de barbecues in hun winkels te bekijken en hierbij uitgebreid advies te geven.USP'S- Gratis bezorging- Laagste prijsgarantie- Gratis Workshop bij aankoop van BBQ* (bij orderwaarde >€200)- Grootste online bbq-winkel met meerdere fysieke winkels (2000m2 bbq beleving)- Mogelijkheid tot het afhalen van de producten - Betalen aan de postbode/bezorgdienst (rembours) mogelijk

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van AllesvoorBBQ.nl. Als je vervolgens bij AllesvoorBBQ.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij AllesvoorBBQ.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar AllesvoorBBQ.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van AllesvoorBBQ.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij AllesvoorBBQ.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook