Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Allinportugal.nl

All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa's en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal.

All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa's en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal.

Het gebied waar ze zich voornamelijk op richten is de Algarve, Zuid Portugal. Alle villa’s die ze aanbieden zijn persoonlijk bezocht en met zorgvuldigheid uitgekozen. De villa’s zijn luxe en hebben allen een eigen zwembad.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Allinportugal.nl. Als je vervolgens bij Allinportugal.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.450 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Allinportugal.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Allinportugal.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Allinportugal.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Allinportugal.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook