Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.250 Jiggies

Amsterdam Motorshow

De Amsterdam Motorshow wordt een ongekende show die zijn gelijke in Nederland niet kent

De Amsterdam Motorshow wordt een ongekende show die zijn gelijke in Nederland niet kent. Er zullen meer dan 200 auto’s van importeurs, dealers en uit bijzondere privécollecties te bewonderen zijn, in de zeven grote hallen van de RAI. Tijdens de Amsterdam Motorshow kan men auto’s die vrijwel nooit (meer) in het dagelijkse straatbeeld te zien zijn eindelijk goed bewonderen. De show is te beschouwen als een gelegenheidsmuseum met auto’s uit het heden, het verleden en de toekomst. De uitbreiding van de Amsterdam Motorshow 2019 zal plaatsvinden in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 en 3, maar ook met hal 7 (Amstelhal) en met hal 8 (Parkhal). Alle ruimte om de excentrieke auto’s te aanschouwen!Hal 1,2,3,6 en 7 worden gevuld met de mooiste tuning, performance, supercars, hypercars en wel tientallen standhouders. Daarnaast is in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar. Bij de Amsterdam Motorshow zal Bleekemolen Race Planet een belangrijk deel van de Arena gaan invullen met excentrieke supercars.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Amsterdam Motorshow. Als je vervolgens bij Amsterdam Motorshow een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Amsterdam Motorshow voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Amsterdam Motorshow hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Amsterdam Motorshow en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Amsterdam Motorshow hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook