Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

ANWB Wegenwacht

Zonder zorgen de weg op. Neem Wegenwacht van de ANWB.

Pech kan iedereen overkomen. Dat blijkt wel, doordat we dagelijks meer dan 3.000 leden helpen met hun auto of motor. Het grote voordeel van de Wegenwacht is dat je in 9 van de 10 gevallen direct weer verder kunt met je eigen auto. Dit komt doordat de wegenwachten beschikken over een 'mobiele garage', hiermee kunnen zij alle soorten autopech verhelpen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ANWB Wegenwacht. Als je vervolgens bij ANWB Wegenwacht een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ANWB Wegenwacht voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ANWB Wegenwacht hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van ANWB Wegenwacht en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ANWB Wegenwacht hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook