Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Apotheek Online

Een erkende Belgische apotheek!

Apotheek Online is dé online apotheek. Gratis levering bij een bestelling vanaf €40,- en als je vandaag besteld voor 14:00 uur heb je het product morgen al in huis! Door het ruime assortiment van maar liefst 40.000 producten en 350 merken kun je altijd tot de juiste keuze komen bij Apotheek Online.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Apotheek Online. Als je vervolgens bij Apotheek Online een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Apotheek Online voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Apotheek Online hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Apotheek Online en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Apotheek Online hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook