Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Apotheek&Kind

ApotheekenKind.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kind.

ApotheekenKind.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kind. De kennis van de apotheker, de hoogwaardige verzorgingsproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenKind.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenKind.nl de verzorgingsproducten snel en tegen scherpe prijzen. ApotheekenKind.nl beschikt over een deskundige klantenservice waar al uw vragen over beantwoord worden. U kunt op deskundig advies rekenen.ApotheekenKind.nl, dé internetapotheek voor hoogwaardige verzorgingsproducten voor uw kind. De webshop heeft exclusief de beste producten geselecteerd op het gebied van voedings- en verzorgingsproducten voor uw kind. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.In de webshop van ApotheekenKind.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Voedings- en verzorgingsproducten van merken als Nutrilon, Bambix, Nûby, NAÏF en Hero Baby. Zelfzorgproducten als VSM, paracetamol en Sudocrem. Neemt eens een kijkje in het ruime assortiment. De webshop levert bestellingen snel, volledig en altijd gratis.USP’s:• Altijd gratis verzending;• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;• Deskundig advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Apotheek&Kind. Als je vervolgens bij Apotheek&Kind een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Apotheek&Kind voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Apotheek&Kind hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Apotheek&Kind en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Apotheek&Kind hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook