Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Asian Food Lovers

Bestel je toko producten in de online toko Asian Food Lovers.

Asian Food Lovers is dé Europese toko online met doordachte foodconcepten en alleen maar A-merk producten. Het doel en de missie: "de liefde voor heerlijk Aziatisch eten delen met iedereen".

Bij Asian Food Lovers kan men kennismaken met de lekkerste producten, van kruiden tot volledige maaltijden en nog veel meer. Ook kan je op deze site veel lekkere recepten vinden en wat nog veel leuker is ook verschillende foodboxen en maaltijdboxen met bijvoorbeeld 3 complete gerechten (vis met Thaise sauzen, panang curry en gebakken glasnoedels), of de festival survivalbox en de Sushi themabox...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Asian Food Lovers. Als je vervolgens bij Asian Food Lovers een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Asian Food Lovers voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Asian Food Lovers hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Asian Food Lovers en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Asian Food Lovers hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook