Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Athom.com

Athom.com is de aanbieder van Homey: de beste Smarthome-totaaloplossing. Homey verbindt alle apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën.

Athom.com is de aanbieder van Homey: de beste Smarthome-totaaloplossing. Homey verbindt alle apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën. Hiermee is het gehele huis vanuit één app te besturen!Athom.com biedt bezoekers alle informatie, toepassingen, use cases en support omtrent Homey. Naast dat de Homey direct bij Athom.com is te bestellen, kunnen klanten hier ook eventuele ondersteunende apparaten direct bestellen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Athom.com. Als je vervolgens bij Athom.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Athom.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Athom.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Athom.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Athom.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook