Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +25 Jiggies

Atlas For Men

Atlas for Men is een online kledingwinkel waar scherp geprijsde producten aangeboden worden die enorm in de trend zijn. Voordelig en trending!

Uw voordelen bij het werken met het partnerprogramma van Atlas For Men: - Atlas For Men werd opgericht in 1999, ongelooflijk populair in Europa en heeft meer dan 3 miljoen klanten;- Producten aangeboden via de online winkel zijn altijd scherp geprijsd;- Laag annuleringssnelheid;- Regelmatige aanbiedingen beschikbaar voor onze trouwe klanten en gelieerde ondernemingen;- Er zijn banneradvertenties met een hoge CTR beschikbaar;- Als u specifieke creatieve verzoeken heeft, stuur dan een ticket.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Atlas For Men. Als je vervolgens bij Atlas For Men een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +25 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Atlas For Men voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Atlas For Men hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Atlas For Men en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Atlas For Men hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook