Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Autohouders.nl

Autohouders.nl specialiseert zich in autohouders en toebehoren.

Autohouders.nl specialiseert zich in autohouders en toebehoren. Of u nu op zoek bent naar een autohouder voor op uw ruit, dashboard of in het ventilatierooster, bij Autohouders.nl bent u altijd aan het juiste adres. Naast houders biedt Autohouders.nl ook autoladers, USB-adapters, losse kabels en screenprotectors aan. De webwinkel is zo ingericht dat bezoekers gestimuleerd worden om ook te kiezen voor additionele producten zoals een autolader of een screenprotector. Autohouders.nl zorgt er voor dat het autorijden niet alleen plezierig, maar ook nog eens veilig is. USP's:• Specialisatie in Autohouders;• Voor 18.00 besteld, morgen in huis;• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal of PayPal;• Gratis verzending vanaf €20,-;• 14 dagen bedenktijd;• Direct WhatsApp contact.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Autohouders.nl. Als je vervolgens bij Autohouders.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Autohouders.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Autohouders.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Autohouders.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Autohouders.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook