Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Autoradio24

Autoradio24 is leider op het gebied van autoradio's in heel Europa. De online shop biedt het gehele spectrum van onderhoudselektronica voor auto's aan.

Autoradio24 biedt meer dan enkel radio's. Zij bieden een breed scala aan producten, van autoradio's met navigatie tot luidsprekers en achteruitrijcamera's, Door een unieke manier van bevoorraden liggen de prijzen over het algemeen lager dan de gebruikelijke prijzen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Autoradio24. Als je vervolgens bij Autoradio24 een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Autoradio24 voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Autoradio24 hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Autoradio24 en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Autoradio24 hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook