Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Autoweekverzekering NL

AutoWeek Autoverzekering, je auto is in goede handen

Een AutoWeek Autoverzekering betekent:
- Een eerlijke en voordelige premie
- Volledige transparantie bij schade afwikkeling
- Goede service (de gemiddelde klanttevredenheid wordt met een 8,8 beoordeeld)
- Gelijkwaardige auto bij total loss

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Autoweekverzekering NL. Als je vervolgens bij Autoweekverzekering NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Autoweekverzekering NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Autoweekverzekering NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Autoweekverzekering NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Autoweekverzekering NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook