Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Avansplus.nl

Avansplus.nl is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties.

Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avansplus.nl meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties. Avansplus.nl coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Avansplus.nl. Als je vervolgens bij Avansplus.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Avansplus.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Avansplus.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Avansplus.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Avansplus.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook