Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +113 Jiggies

avira.com

Avira’s antivirussoftware is al 25 jaar toonaangevend.

Avira Antivirus Security is een uiterst veelzijdig hulpmiddel dat unieke bescherming biedt tegen schadelijke apps, diefstal van uw toestel en ongewenste oproepen. Ook deze applicatie maakt gebruik van de prijswinnende virus detectie software van Avira.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van avira.com. Als je vervolgens bij avira.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +113 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij avira.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar avira.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van avira.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij avira.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook