Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

B2CTelecom.be

B2C Telecom biedt het grootste assortiment in telefoon hoesjes en accessoires.

B2C Telecom biedt het grootste assortiment in telefoon hoesjes en accessoires. Wij bieden voor vrijwel elk merk hoesjes en accessoires en dit tegen de scherpste prijzen. Ook is het mogelijk om bij ons zelf je hoesje te ontwerpen. Daarnaast repareren wij ook telefoons en tablets.Bij B2C Telecom is vanaf € 20,- de verzending gratis. Voor 14.00 besteld is zelfde dag verzonden. B2C Telecom is al jarenlang een betrouwbare partner voor alle telefoon en tablet accessoires. Mensen met een mobiele telefoon of tablet, die de levensduur van hun telefoon of tablet willen vergoten en die op willen vallen door hun telefoon een persoonlijk tintje te geven door een hoesje, een zelf ontworpen hoesje of een ander accessoire.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van B2CTelecom.be. Als je vervolgens bij B2CTelecom.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij B2CTelecom.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar B2CTelecom.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van B2CTelecom.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij B2CTelecom.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook