Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Baby-schoenen.nl

A@pie Babyschoenen verkoopt leren babyslofjes die ontworpen zijn door orthopeden.

De eerste stapjes van je baby zijn erg belangrijk, kies daarom voor kwalitatief goede schoenen en slofjes ontworpen door orthopeden. De collectie van A@pie Babyschoenen bestaat uit babyschoenen en slofjes die gemaakt zijn van topkwaliteit leer. De schoenen zijn flexibel en buigzaam en zijn voorzien van een antislip zool. Naast schoenen en slofjes verkoopt A@pie babyschoenen ook babykleding.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Baby-schoenen.nl. Als je vervolgens bij Baby-schoenen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Baby-schoenen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Baby-schoenen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Baby-schoenen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Baby-schoenen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook