Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +630 Jiggies

Backpackflags.com

Hét wereldwijde backpackers platform voor het delen van reisverhalen en met een groot assortiment aan landenvlaggetjes voor op de backpack

Backpackflags is een groeiende community met meer dan 240.000 leden op facebook. Deze globe trotters delen met trots hun reisverhalen en versieren de backpack met vlaggetjes als herinnering aan de reis.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Backpackflags.com. Als je vervolgens bij Backpackflags.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +630 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Backpackflags.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Backpackflags.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Backpackflags.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Backpackflags.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook