Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +50 Jiggies

Ballonnenparade.nl

Ballonnenparade.nl is gespecialiseerd in LED verlichte ballonnen en lampionnen voor elke gelegenheid of feest.

Een feestje in het vooruitzicht? Shop dan bij de feestelijke webwinkel: ballonnenparade.nl die speciaal gericht is op ballonnen. Het assortiment bestaat uit folie en latex ballonnen voor elke gelegenheid, in alle kleuren, vormen soorten en maten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ballonnenparade.nl. Als je vervolgens bij Ballonnenparade.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +50 Jiggies

Ballonnenparade.nl kortingscodes:

Gebruik onderstaande Ballonnenparade.nl kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

Bovenop minimaal 40% korting 10 EXTRA KORTING + cashback

Geldig t/m 01-01-2025

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Ballonnenparade.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ballonnenparade.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Ballonnenparade.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ballonnenparade.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook