Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +0 Jiggies

Bandenjager.nl

Bandenjager is de nieuwe bandenshop voor de autoliefhebber en prijsbewuste koper. Er is een heldere missie: de goedkoopste banden aanbieden!

Bandenjager is dé nieuwe bandenshop voor de autoliefhebber en prijsbewuste koper. Er is een heldere missie: de goedkoopste banden aanbieden! Voor bezoekers moet het super simpel zijn om de geschikte banden te vinden en na het plaatsen van de bestellingen worden deze zo snel mogelijk geleverd. Er worden twee mogelijkheden aangeboden als het gaat om het leveren van de banden. De banden kunnen direct thuis worden geleverd, maar ook bij een aangesloten montagepartner. De montagepartner zorgt ervoor dat de banden op professionele wijze worden gemonteerd. Altijd een lage prijsBandenjager biedt een een ruime selectie kwaliteitsbanden, die voor een supervoordelige prijs worden aangeboden. In een online shop die duidelijk en doeltreffend is. Die lage prijs, is waar het allemaal om draait. Daarom geen fancy klantenservice of 28.000 verschillende banden, maar de focus op voordeel. Alle gangbare betaalmethoden worden aangeboden. Er kan zowel vooraf als achteraf betaald worden. Alleen maar goede bandenBandenjager biedt enkel de beste autobanden. Van best beoordeeld, tot best getest, tot eigen tips en dagdeals. En natuurlijk de banden van de grootste merken, zoals Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear en Vredestein. Dus kwaliteitsrubber voor een superlage prijs. Voor alle auto’sBandenjager heeft banden voor alle soorten auto’s. Van een personenauto of familiewagen, een SUV, een bestelwagen, een oldtimer, of een caravan of camper. Bandenjager heeft ook stille banden, banden met extra grip, zogenaamde ‘runflat’-banden, zuinige banden voor de energiebespaarder en ga zo maar door. Een autoband voor iedere situatie! Thuis laten bezorgen of via montagepartnersBandenjager levert door heel Nederland. Er is een flink aanbod van montagepartners om ervoor te zorgen dat de banden voordelig en snel gemonteerd kunnen worden. Want wie een auto heeft en geen dief van zijn eigen portemonnee is, die moet altijd bij Bandenjager terechtkunnen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bandenjager.nl. Als je vervolgens bij Bandenjager.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +0 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bandenjager.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bandenjager.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bandenjager.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bandenjager.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook