Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

BCC

Al bijna 50 jaar heeft BCC een vertrouwde naam in de consumentenelektronica.

BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl biedt de consument een groot assortiment met een uitgebreide service tegen de allerbeste prijs. Daarnaast neemt BCC recycling serieus waardoor jouw producten een duurzame keuze zijn en je meewerkt aan een groenere wereld.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van BCC. Als je vervolgens bij BCC een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij BCC voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar BCC hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van BCC en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij BCC hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook