Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Beconfident

Beconfident.nl heeft het doel de beste cosmetische producten te ontwikkelen en te verkopen tegen een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Beconfident.nl is een jong en dynamisch Zweeds bedrijf. Het doel is om de beste cosmetische producten te ontwikkelen en deze te verkopen tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf is in 2011 opgericht en is een samenwerking van de meest ervaren personen in de orale- en huidverzorging sector. De intensieve samenwerking tussen ervaren professionals zorgt voor een voortdurende zoektocht naar de beste ingrediënten en grondig klinisch onderzoek. Beconfident.nl streeft naar professioneel resultaat tegen aanvaardbare prijzen met 100% klanttevredenheid.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Beconfident. Als je vervolgens bij Beconfident een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

Beconfident.nl is een jong en dynamisch Zweeds bedrijf; opgericht in 2011 in samenwerking met de meest ervaren personen in de orale- en huidverzorging sector.

1. Je ontvangt Jiggies bij Beconfident voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Beconfident hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Beconfident en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Beconfident hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook