Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.800 Jiggies

Bedrijfsplantraining.nl

Bedrijfsplantraining.nl begeleidt ondernemers bij het maken van een bedrijfsplan.Dit doen ze door het geven van verschillende trainingen,

Bedrijfsplantraining.nl begeleidt ondernemers bij het maken van een bedrijfsplan.Dit doen ze door het geven van verschillende trainingen, deze zijn te volgen op diverse wijze:• Klassikaal met kleine groepjes;• Individueel;• Online (webinars). Om er een beeld bij te krijgen kunt u de website bekijken. Van de laatste training staat een promofilmpje op de site, hierbij worden mensen stap voor stap door een bedrijfsplan geleid. Potentiele klanten kunnen zich aanmelden met € 20,- korting.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bedrijfsplantraining.nl. Als je vervolgens bij Bedrijfsplantraining.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.800 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bedrijfsplantraining.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bedrijfsplantraining.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bedrijfsplantraining.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bedrijfsplantraining.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook