Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Beerwulf BE

Koop meer dan 1000 verschillende bieren op Beerwulf.

Bestel heerlijke biertjes vanuit je luie stoel op Beerwulf. Je ontvangt ook nog eens Jiggies.

Op zoek naar een speciaal biertje of geen zin om het zelf te halen dan ben je aan het juiste adres. Je kunt ook leuke bierpakketten bestellen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Beerwulf BE. Als je vervolgens bij Beerwulf BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor de Torps ontvang je helaas geen Jiggies.

1. Je ontvangt Jiggies bij Beerwulf BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Beerwulf BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Beerwulf BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Beerwulf BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook