Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Beet-Rovers Magazine

Als vissen je hobby of sport is, dan is de dubbeldikke Beet-Rovers een must! Elke maand beleef je van dichtbij de beste vis avonturen.

Als vissen je hobby of sport is, dan is de dubbeldikke Beet-Rovers een must! Elke maand beleef je van dichtbij de beste visavonturen, krijg je tips van experts en van andere vissers om je vangsten te verbeteren. Laat je verrassen door de schitterende vangstfoto’s en lees alles over de laatste technieken en nieuwste materialen. Met de nieuwste Meet, Greet & Fish rubriek brengt Beet-Rovers de hengelsport tot leven en dichterbij jou. Van de maar liefst 116 pagina’s worden er 32 pagina’s geheel gewijd aan Rovers: pure roofvis-informatie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Beet-Rovers Magazine. Als je vervolgens bij Beet-Rovers Magazine een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Beet-Rovers Magazine voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Beet-Rovers Magazine hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Beet-Rovers Magazine en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Beet-Rovers Magazine hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook