Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

BekendVanPC

Elke dag de scherpste aanbiedingen. Bekende producten van tv zoals de Nicer Dicer Plus en de Abdoer Twist.

Bekendvanpc is een Nederlandse homeshopper uit Groningen. Zij verkopen alle bekende producten van televisie zoals de Nicer Dicer Plus en de Abdoer
Twist en de Ceramicore de luxe. Je kent de reclames vast van televisie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van BekendVanPC. Als je vervolgens bij BekendVanPC een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij BekendVanPC voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar BekendVanPC hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van BekendVanPC en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij BekendVanPC hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook