Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Beliani

Beliani is een designwinkel met stijlvol vormgegeven moderne designmeubels. Tegen voordelige prijzen is hier een herkenbaar en overzichtelijk aanbod te krijgen.

Het is mogelijke elke week nieuwe producten te ontdekken tegen mooie prijzen. Eenvoudige vormen en strakke contouren kenmerken het aanbod. De producten in het assortiment zijn betaalbaar voor iedereen. Door tijdloze ontwerpen zijn de items makkelijk met elkaar te combineren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Beliani . Als je vervolgens bij Beliani een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Beliani voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Beliani hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Beliani en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Beliani hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook