Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +20.475 Jiggies

Betcenter.be

Betcenter is sinds 2005 actief in sport wedden en vanaf 2015 ook online aanwezig op betcenter.be.

Sinds 2005 is Betcenter actief op de Belgische markt en is uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde aanbieders van sport weddenschappen. Ook qua omvang is Betcenter aanzienlijk. Met meer dan 150 verkooppunten zijn ze tevens een van de grootste aanbieders in België.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Betcenter.be. Als je vervolgens bij Betcenter.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +20.475 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Betcenter.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Betcenter.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Betcenter.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Betcenter.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook