Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Biogroei.be

Bij Begroei.be vindt men alles om tuinplagen ecologisch te bestrijden om zo e leefomgeving op een natuurlijke wijze te beschermen.

Biogroei.be is een familiebedrijf in het hartje van Huldenberg, opgericht in 1994 door Es Mannaerts. Biologisch tuinieren was toen een uitzondering. Kunstmeststoffen en chemische spuitmiddelen waren in die tijd de toekomst. Biogroei.be gelooft dat het anders moest en kon.

Begroei.be heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van biologische bestrijdingstechnieken voor particulier gebruik en heeft alles wat je nodig hebt in zijn assortiment zitten. Ondanks dat een groot deel van het assortiment uit levende producten bestaat, waarderen klante de snelle en correcte leveringen. Naast een geweldige service en kwaliteit van de producten, staat het goede advies altijd centraal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Biogroei.be. Als je vervolgens bij Biogroei.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Biogroei.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Biogroei.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Biogroei.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Biogroei.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook