Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

BK Footwear NL

BK Footwear is bekend om zijn straat style die voor iedereen gemaakt is! Schoenen die voor vrouwen, mannen en kinderen in de smaak vallen.

BK Footwear is alles wat je nodig hebt om mee te gaan met de huidige trend. Het assortiment gaat van laarzen tot sneakers en is gevarieerd om voor iedereen in de smaak te vallen. Neem een kijkje op een site en geniet van de cashback na een geschikte aankoop!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van BK Footwear NL. Als je vervolgens bij BK Footwear NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij BK Footwear NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar BK Footwear NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van BK Footwear NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij BK Footwear NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook