Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +19 Jiggies

Blokhutvillage.nl

Van Kooten Tuin & Buitenleven is marktleider in blokhutten, chalets, buitenverblijven en verandaâ's in de Benelux. Blokhutvillage.nl is uniek omdat zij de

Van Kooten Tuin & Buitenleven is marktleider in blokhutten, chalets, buitenverblijven en veranda’s in de Benelux. Blokhutvillage.nl is uniek omdat zij de laagste prijsgarantie geeft op het gehele assortiment. De producten van Blokhutvillage.nl worden gratis thuisbezorgd en de betaling geschied per pin of contant bij aflevering. USP's• Marktleider in blokhutten, chalets en veranda's in Nederland en België;• Omvangrijk assortiment van ruim 2000 producten;• Gratis advies;• Laagste prijsgarantie op het gehele assortiment;• Veilig en vertouwd betalen bij aflevering.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Blokhutvillage.nl. Als je vervolgens bij Blokhutvillage.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +19 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Blokhutvillage.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Blokhutvillage.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Blokhutvillage.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Blokhutvillage.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook