Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Bloomfashion

Bloomfashion.nl is de online winkel voor luxe dames en heren kleding.

Bloomfashion.nl is de online winkel van drie winkels in het luxe en gezellige winkeldorp Laren: Bloom Fashion (dameskleding), Bloom Jeans (jeanswinkel voor dames en heren) en Bloom Sale (permanente uitverkoop winkel).  Bloom Fashion - dameswinkel Bloom Fashion is modern, tijdloos en supervrouwelijk. Het is de eerste winkel van Bloom, gestart door Petra Zeevenhooven. Deze dameswinkel heeft haar collectie samengesteld uit een mix van Italiaanse finesse en Scandinavisch design. Bloom Fashion is de winkel waar vrouwen hun complete garderobe voor vrije tijd, werk maar ook feesten kunnen samenstellen. Een leuk aspect is dat Bloom Fashion middels een patio is verbonden aan Bloom Jeans. Bloom Jeans - Jeanswinkel voor dames en heren Bloom Jeans is een jeanswinkel met een strak en licht interieur voor een cosmopolitan uitstraling. Bloom Jeans heeft een assortiment van 2500 spijkerbroeken voor vrouwen en mannen van alle leeftijden, maten en verschillende prijscategorieen. Daarnaast voert Bloom Jeans een groot assortiment tops en jassen. Bloom Jeans is hip maar heel toegankelijk voor jong en oud. Bloom Sale - dames en heren  Bloom Sale is de uitverkoop winkel van Bloom Fashion en Bloom Jeans. Bloom Sale biedt een uitgebreide collectie merkkleding, van Diesel tot Patrizia Pepe, met kortingen tot 70%. Met een enorme voorraad jeans is er voor ieder wat wils. Bloom Sale heeft niet alleen jeans maar een totale collectie (truien, jurken, schoenen, t-shirts, jassen, etc.).

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bloomfashion . Als je vervolgens bij Bloomfashion een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bloomfashion voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bloomfashion hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bloomfashion en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bloomfashion hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook