Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Body&Fit

Body & Fit is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor al je sport- en dieetvoeding.

Bij Body & Fit kun je terecht voor alles wat met sportvoeding te maken heeft. Het assortiment bestaat uit: sportvoeding, voedingssupplementen, dieetproducten en producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Body&Fit. Als je vervolgens bij Body&Fit een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

Let op je ontvangt geen mail van Jiggy dat er Jiggies zijn gereserveerd. 4 tot 6 weken na je bestelling worden je Jiggies door ons bijgeschreven. Onze excuses voor het ongemak.

1. Je ontvangt Jiggies bij Body&Fit voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Body&Fit hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Body&Fit en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Body&Fit hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook