Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

Bodyengymshop.nl

Body en Gym Shop is één van de meest bekende sportvoedingsspecialisten die graag alle liefhebbers helpen op het gebied van sport en gezondheid.

Body en Gym Shop is één van de meest bekende sportvoedingsspecialisten die graag alle liefhebbers helpen op het gebied van sport en gezondheid. Ze bieden niet alleen een enorm groot assortiment aan, maar hebben ook persoonlijk advies dat jou kan helpen je doelen te bereiken waar je al die tijd van droomt. Bekijk de site nu!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bodyengymshop.nl. Als je vervolgens bij Bodyengymshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bodyengymshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bodyengymshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bodyengymshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bodyengymshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook