Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +20 Jiggies

Bogaart Tuinmeubelen

Met keuze uit honderden verschillende parasols vindt de consument altijd een geschikte parasol.

Parasol-shop.nl is de online marktleider op het gebied van parasols en aanverwante accessoires. Met keuze uit honderden verschillende parasols vindt de consument altijd een geschikte parasol. Parasol-shop.nl levert bijna alle parasols direct uit eigen voorraad. Levertijd één werkdag. Bezorging van parasols altijd gratis in Nederland en België.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bogaart Tuinmeubelen. Als je vervolgens bij Bogaart Tuinmeubelen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +20 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bogaart Tuinmeubelen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bogaart Tuinmeubelen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bogaart Tuinmeubelen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bogaart Tuinmeubelen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook